Meetapparatuur

Gedurende het verspanen hebben onze vakmensen de beschikking over een scala aan meetapparatuur in onze meetkamer. Naast een schuifmaat bij iedere bank, kunnen we in onze meetruimte nog veel meer én nauwkeuriger meten, waaronder materiaal hardheid, oppervlakte ruwheid, contourprofiel en meten via enorme uitvergrotingen middels een meet-microscoop en meetprojector. Hiermee kunnen wij een hoge kwaliteit maatwerk bieden.

Om bureaucratie uit de weg te gaan en een flexibel werkproces te behouden, doen wij bewust niet aan meetrapporten. Ook werken wij niet volgens ISO. Dat wil absoluut niet zeggen dat onze producten niet aan de gewenste eisen voldoen, juist het tegendeel. Wij kunnen hierdoor zelfs gemakkelijker aan de wensen van onze klanten tegemoet komen, door snel en gemakkelijk gewenste wijzigingen door te kunnen voeren. Ook zorgt dit voor een vlotte communicatie met onze klant én onze vakmensen achter de machines. Dit komt ten goede van het meedenken met de klant, iets dat wij naast kwaliteit ook erg belangrijk vinden.

Via onze maatwerkvoorbeelden kunt u zien welk maatwerk we al naar tevredenheid van onze klanten hebben mogen produceren.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen snel op uw (aan)vraag reageren met een helder en duidelijk antwoord. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan