Leerbedrijf

Als jonge metaal technicus op zoek naar een praktijk leerplek voor je BBL opleiding? Omscholen naar CNC Verspaner? Wij zijn een erkend leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Hierdoor zijn wij bevoegd om leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Wij zijn van mening dat je het pas écht leert in de praktijk, op de werkvloer, waar je kunt leren van ervaren- en deskundige collega’s om je heen. We bieden een nette werkplek met leuke collega’s van alle leeftijden. Na de BBL opleiding zijn er zeker mogelijkheden op een vaste aanstelling, vakkennis te blijven vergaren en door te groeien binnen ons bedrijf. We zijn zelf enorm trots op ons werk, vakidioten wel te verstaan, en hopen dat enthousiasme te kunnen doorgeven.

Opleidingsmogelijkheden

De volgende opleidingsmogelijkheden zijn er binnen ons bedrijf: Allround verspaner en verspaningstechnoloog:

BBL Niveau 2: Als Verspaner leer je de basis voor draaien en frezen.

BBL Niveau 3: Als Allround verspaner leer je materialen bewerken en leer je werken met CNC-programma’s.

BBL Niveau 4: Als Verspaningstechnoloog ga je nog een stap verder, naast het bewerken van materialen en het leren werken met CNC-programma’s, leer je ook de maakbaarheid van producten analyseren, adviseren en het productieproces mede-optimaliseren.

 

Scholen

Momenteel werken wij samen met het Summa College (locatie Eindhoven) en Vakopleidingtechniek (Loctie Cuijk).

 

Vacature

Zie ook onze vacature pagina.

Interesse?

Lijkt het je wat om bij ons het praktijk gedeelte van je BBL opleiding te doorlopen? Stuur je CV + korte motivatie naar info@vanhaandelmetaal.nl. Je zult van ons op korte termijn bericht terugkrijgen. Meerdere BBL-leerlingen gingen je al voor, waarvan vele na de BBL-periode nu vast bij ons in dienst zijn.

Neem contact op