Machinepark

Ons machinepark is zeer uitgebreid. Wij beschikken over meerdere multitask machines, 5-assige freesbanken met automatische belading, draaibanken met stafaanvoer en verschillende bemande draai- en freesmachines. Daarnaast beschikken wij over een groot centraal gelegen gereedschapsmagazijn en meetkamer, afbraamhoek, eigen zaagafdeling met materiaal opslag, klimaat-gecontroleerde ruimte, luchtfilters met behuizing, verschillende leanliften, inpak en assemblage afdeling en een afvalscheidingshal.

Conventionele en diverse machines

Naast alle cnc draai-, frees- en multitaskmachines, staan er ook nog wat diverse machines in ons machinepark, zoals een Hydraulische Pers 150kN, conventionele freesbank Prvomajska G-01VS, conventionele draaibank Weiler Matador en spiebanen steker MECO MEC 80 CNC.

Indeling hallen

Onze fabriek is opgedeeld in verschillende hallen. De hoofdhal bestaat uit alle draaibanken, het gereedschapsmagazijn, afbraamhoek, luchtfiltersysteem en een klimaat-gecontroleerde-ruimte. Daarnaast is er een hal waarin alle freesbanken zijn gegroepeerd, een hal met alle multitask machines en een hal waar de zagerij gesitueerd is, inclusief materiaal opslag. Ook is er een hal ingericht voor de assemblage, inpak en interne opslag. Tenslotte is er nog een hal voor de opslag en scheiding van afval en spanen, waar ook een hoek is ingericht voor de technische dienst. Centraal tussen de hallen in ligt de meetruimte, kantoren, kantine en bespreekruimtes.

Gereedschapsmagazijn

Centraal gelegen in onze hoofdhal hebben wij een gereedschapsmagazijn, waar allerlei frezen, bekken, klemmen en opspannings-benodigdheden liggen voor alle draai- en freeskarweien. Hier staat ook een Zoller Smile 400 voor het voorinstellen en meten van snijgereedschappen, voordat deze in de frees- en draaibanken worden gebruikt.

Afvalscheiding

Door het verspanen ontstaan grote hoeveelheden materiaal spanen. Deze vangen wij in eerste instantie op in spanenbakken per machine, welke vervolgens worden geleegd in grote opslagcontainers in onze afvalscheidingshal. De spanen worden gescheiden per materiaalsoort. In deze hal wordt ook al het papier en plastic gescheiden bewaard en vervolgens afgevoerd.

Klimaat-gecontroleerde-ruimte

Speciaal voor het draaien van 2-takt zuigers hebben wij een klimaat-gecontroleerde-ruimte ingericht in onze hoofdhal. Hiermee kunnen we zeer nauwkeurig én vooral constant maatvoering afleveren.

Luchtfilters

In ons machinepark staan ook twee Novus airtowers, een in de freeshal en een in de hoofdhal. Deze airtowers zorgen voor een betere luchtkwaliteit én hebben een verwarmende functie in de winter.

Leanliften

Ter opslag van allerlei bouten, moeren, specifieke montage benodigdheden, voorraden en dergelijken maken wij gebruik van 4 leanliften. Deze zijn gesitueerd in de hoofdhal, multitask hal en inpakafdeling.

Via onze maatwerkvoorbeelden kunt u zien wat er al met onze machinepark aan draai- en freeswerk is geproduceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen snel op uw (aan)vraag reageren met een helder en duidelijk antwoord. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan