Team

Van alle leeftijden

We hebben een enthousiast team van alle leeftijden dat zich graag inzet voor elkaar en de klant. Een goede samenwerking en werksfeer vinden wij ontzettend belangrijk, zodat iedereen met plezier zijn of haar werk kan uitvoeren. Als we onszelf moeten omschrijven, dan zouden de termen ‘vakidioten’, gedrevenheid en enthousiasme zeker goed passen.

Wij zijn ook een leerbedrijf, waarbij jonge medewerkers (die een BBL opleiding volgen) kunnen profiteren van de ervaring en deskundigheid van de anderen. Een mooie wisselwerking vindt er plaats tussen jong en oud, wat ons team zeer dynamisch maakt en klaar voor de toekomst.

Uitjes

Leuk met elkaar omgaan, voor elkaar klaar staan, met een lach op het werk is ontzettend waardevol. Om dat te bevorderen hebben we jaarlijks een personeelsuitje afwisselend georganiseerd door twee medewerkers, luiden we de zomer in met een gezellige en lekkere BBQ en vieren we het einde van het jaar met een uitgebreide kerstborrel, inclusief etentje. Bij het uitje proberen we altijd nog even een teamfoto te maken, waarmee we de kantinemuren opvrolijken met gezamenlijke herinneringen.

Faciliteiten

Voor de medewerkers is er een ruime parkeerplaats en overdekte fietsen/brommer stalling, inclusief oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen. Voor de persoonlijke spullen en hygiëne is er een oerdegelijke locker/wasruimte. De pauzes kunnen in de kantine worden doorgebracht, (zonder corona) samen aan een grote tafel. De liefhebbers kunnen zelfs nog een oogje in het zeil houden op hun machine via de ramen die uitkijken over de werkplaats. Concentreren op gezonde voeding, een goed gesprek, tijdschriftje doorbladeren of de socials checken is natuurlijk het meer gangbare tijdverdrijf tijdens de welverdiende pauzes. Bij mooi weer wordt er vaak verhuisd naar buiten, met het zonnetje in het gezicht aan een picknicktafel.