Afspraak / kennismaking

Gast
Geïnteresseerd in onze productie en diensten? Kom eens langs voor een kop koffie en een verhelderend gesprek! Dan weten we allebei snel of we iets voor elkaar kunnen betekenen. De telefoon pakken is natuurlijk ook altijd een optie!

Potentieel teamlid
Niet alleen als klant heten we je welkom, maar ook als potentieel medewerker! Zelfde geldt; kom langs voor een kop koffie en een verhelderend gesprek! Bekijk onze vacature pagina voor meer hierover.

info@vanhaandelmetaal.nl
+31 492 322 525

Vergaderruimtes

Voor afspraken hebben wij twee speciaal ingerichte vergaderruimtes, inclusief vitrine vol verspanende inspiratie. Hier ontvangen wij graag onze gasten voor enerverende gesprekken!

Warm welkom

Bij binnenkomst krijg je overigens een warm welkom van onze allereerste conventionele draaibank. In 1980 2de hands gekocht door Harrie, vader van oprichter Ad, voor zo’n 4000 gulden. Ad gebruikte deze draaibank toentertijd om kart-onderdelen te maken en heeft het bankje later overgenomen van zijn vader om te gebruiken voor zijn eigen draai- en freesbedrijf: Van Haandel Metaal. Inmiddels doet het draaibankje dienst als bijzonder ornament in de ontvangst hal onder de tweede generatie van het familiebedrijf.