Ons bedrijf

Leverancier maatwerk aluminium & kunststof componenten
Bent u op zoek naar een leverancier voor op maat gemaakte aluminium of kunststof onderdelen? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Wij zijn een Nederlands metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het CNC draaien en frezen van aluminium en kunststof componenten en gevestigd aan het industrieterrein De Vlonder in Boekel. Wij richten ons op seriegroottes van 25 tot 25.000 stuks. Daarbij leveren wij een zo compleet mogelijk product af, inclusief verspanen (draai- en freeswerk), verzorgen van nabewerkingen en eventuele assemblage. De halffabrikaten worden vervolgens met zorg verpakt. 

Ontzorgen
Ons doel is het ontzorgen van uw bedrijf voor de producten die u wilt uitbesteden, zodat uw eigen proces zo soepel mogelijk verloopt. Met ontzorgen bedoelen wij naast een compleet halffabrikaat afleveren, ook het nakomen van afspraken en stipte leveringen. Een betrouwbare partner is natuurlijk belangrijk voor de eigen logistieke organisatie. Daarbij vinden wij een duidelijke en heldere communicatie belangrijk. 

Verschillende materialen
De mogelijkheden bij ons zijn enorm. Wij verspanen verschillende materialen zoals aluminium 7075, 6082, 4032, kunststof POM, HMPE en meer (zie de draaien & frezen pagina voor meer informatie over materialen).

Machinepark
Benieuwd naar ons machinepark? Bekijk onze machinepark pagina met onder andere meerdere multitask machines, 5-assige freesbanken met automatische belading en een eigen zaagafdeling. 

Nabewerkingen, assemblage en inpak
Zoals genoemd bieden wij naast het draaien en frezen ook tal van nabewerkingen aan, die wij intern of extern voor u verzorgen. Denk hierbij aan laser graveren, pinstampen, anodiseren, verzinken, chromateren en meer (zie nabewerkingen). Ook voor de assemblage kunt u bij ons terecht. Producten worden altijd netjes en veilig ingepakt, zodat ze onbeschadigd en naar wens bij u afgeleverd worden (zie onze montage & inpak pagina). 

Diverse branches, verschillende landen
Wij leveren maatwerk voor diverse branches, zoals de auto-industrie, camperbouw, landbouwindustrie, bouwsector en machinebouw. Wij leveren op maat gemaakte onderdelen voor pneumatische, hydraulische en robotica systemen. Daarbij werken wij voor bedrijven uit verschillende landen. Een groot gedeelte van onze productie gaat de landsgrenzen over naar bijvoorbeeld België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Wij beheersen naast de Nederlandse taal, ook de Engelse en de Duitse taal om met u te kunnen communiceren. 

Product voorbeelden
Benieuwd naar wat wij al eerder gemaakt hebben en of dit aansluit bij het maatwerk dat u nodig heeft? Bekijkt u dan zeker even onze voorbeeld product pagina. Hier tonen wij meer dan 100 verspaande productvoorbeelden, om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden bij ons als draai- en freesbedrijf. 

Contact
Wellicht kunnen wij ook iets voor u betekenen? Wij zijn benieuwd naar uw (aan)vragen en helpen u graag verder. Mail naar info@vanhaandelmetaal.nl voor vrijblijvende offertes of antwoorden op uw resterende vragen. Wij kijken uit naar een mogelijke toekomstige samenwerking.

Ons team

We hebben een enthousiast team dat zich graag inzet voor de klant en haar wensen. Een goede onderlinge samenwerking is daarbij belangrijk om tot een zo optimaal product te komen, maar het draagt tegelijkertijd ook bij aan een goede werksfeer. Aan een goede samenwerking en werksfeer hechten wij veel waarde, zodat iedereen met plezier zijn of haar werk kan uitvoeren.

Wij zijn ook een leerbedrijf, waarbij jonge medewerkers (die een BBL opleiding volgen) kunnen profiteren van de ervaring en deskundigheid van de anderen. Een mooie wisselwerking vindt er plaats tussen jong en oud, wat ons team zeer dynamisch maakt en altijd klaar voor de toekomst.

 

Visie

Automatisering
Wij zijn een bedrijf met grootse ambities in geleverd werk. Onze visie is om als productiebedrijf door continue verbeterde interne processen te komen tot een steeds verdergaande automatisering en kwalitatief hoogwaardig werk. Daarbij streven wij door een prettige onderlinge samenwerking een organisatie te zijn die uitdaging bied aan haar medewerkers en zich onderscheid door de klant te voorzien van kwalitatieve producten.

Oog op langdurige klantrelatie
Onze klanten maken ons werk mogelijk. Daarom willen wij klanten zo goed mogelijk bedienen met een uitstekende kwaliteit en een goede samenwerking. Om de kwaliteit hoog te houden verbeteren wij onze interne processen continue en zorgen we ervoor dat we de juiste faciliteiten in huis hebben. Uitbreiding en vernieuwing staan daarbij centraal. Voor een goede samenwerking vinden wij het belangrijk dat er duidelijke en heldere communicatie plaatsvindt. Wij houden onze interne communicatielijnen kort, zodat de klant direct met de juiste persoon in contact kan komen. Daarbij zijn wij zeer klantgericht ingesteld en zullen wij onze klanten ondersteunen daar waar nodig. Wij zetten altijd in op een langdurige relatie met onze klanten, waarmee iedereen tevreden is en blijft.

Behouden en opleiden
Ook hechten wij veel waarde aan ons personeel. Het is belangrijk om te zorgen dat we de juiste werknemers hebben, nu en in de toekomst. Een juiste inrichting van het werk is belangrijk voor een efficiënte taakverdeling en het behouden van werknemers. Daarbij richten wij ons op een goede werksfeer en het creëren van een fijne werkplek. Ook het opleiden van jonge werknemers krijgt veel aandacht binnen ons bedrijf.

Lange termijn
Onze blik is gericht op de lange termijn. Dit komt tot uiting door de focus op het opleiden en behoud van personeel en een langdurige relatie met klanten. Gestaag groeien als bedrijf met hoogwaardig werk is wat wij willen bewerkstelligen.

Ad van Haandel / Directeur

‘’De wereld veranderd snel. Door goede communicatie moeten we zorgen dat de veranderingen tijdig worden gesignaleerd om daarna zo snel mogelijk bij te sturen.’’

Jeroen de KoningBedrijfsleider en relatiebeheerder

‘’Als eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf stel ik mijzelf tot doel om een grote mate van tevredenheid bij onze klanten te creëren. Ik streef altijd naar korte reactietijden wat betreft offertes en orderbevestigingen. Ik ben sinds 1989 werkzaam bij ons bedrijf en heb in alle disciplines ervaring, waardoor ik op 99% van de vragen meteen een antwoord op kan geven. Aarzel dus vooral niet om die vragen te stellen!’’

Geschiedenis

2017 /

Uitbreiding 530m3: U-vorm

2017

2015 /

Uitbreiding 500m2

2015

2015 /

Nieuwe website

2015

2014 /

Aankoop grond

2014

2014 /

Motorblok gefabriceerd

2014

2014 /

30 jarig bestaan

2014

2012 /

Uitbreiding en nieuw adres

2012

2012 /

Aankoop grond

2012

2009 /

25 jarig bestaan & Zuiger project gestart

2009

2004 /

20 jarig bestaan & nieuw logo

2004

2002 /

Open dag

2002

2002 /

Uitbreiding pand

2002

2001 /

Visie 24/7 en automatisering

2001

1995 /

Spin-off VHM

1995

1995 /

Nieuw pand Tuinstraat

1995

1994 /

10 jarig bestaan

1994

1993 /

Van Haandel Metaal

1993

1992 /

Team

1992

1990 /

Van Haandel Metaalbewerkingsbedrijf

1990

1989 /

5 jarig bestaan

1989

1987 /

Eigen Pand

1987

1984 /

Oprichting LPG Service Boekel

1984

Maatschappelijk betrokken

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om wat terug te geven aan de (lokale) samenleving. De samenleving is belangrijk voor iedereen en op die manier staan wij, onze werknemers en alle anderen in de samenleving direct of indirect met elkaar in verbinding. Deze verbinding zorgt voor een mooie wisselwerking, maar ook voor verantwoordelijkheid voor die verbinding.Wij ondersteunen daarom verschillende initiatieven en sportclubs in Boekel, om op deze manier een steentje bij te dragen aan de leefbaarheid in onze gemeente. Daarnaast doneren we jaarlijks een bescheiden bijdrage aan verschillende nationale medische instellingen.