Nabewerkingen

Intern

Naast het verspanen van uw producten verzorgen wij ook de volgende bewerkingen aan uw producten binnenshuis.

Lasergraveren

Voor het lasergraveren gebruiken wij een Telesis EVC laser marking system. Hiermee kunnen wij uw producten voorzien van gewenste logo’s, serienummers en/of verschillende tekens.

Pingraveren

Voor het markeren van uw producten gebruiken wij een SIC C151 en SIC C153. Dit wordt vooral gebruikt op staal waar de markering permanent zichtbaar moet blijven.  

Spiebanen Steken

Nabewerking om onderdelen te voorzien van spiebanen. Hiervoor gebruiken wij sinds 2017 een MECO 80 CNC, ter vervanging van de Misal Gardone 200.

Trommelontbramen

We zijn in het bezit van vier rondvibratoren van het merk Rösler; 2x Rösler R125 EC, 1x Rösler R220 EC en 1x Rösler R180/530. De trommelontbramers worden vooral gebruikt voor het ontbramen en schoonmaken van ruw materiaal, nadat dit op maat gezaagd is zodat de medewerkers in de werkplaats schoon, braamvrij uitgangsmateriaal krijgen.

Vlakslijpen

Vlakslijpen van producten met behulp van onze Huvema HU818ASD, wordt alleen gebruikt voor nawerken.

Extern

Om een zo compleet mogelijk product aan te bieden kunnen wij de volgende nabewerkingen voor u regelen via ons, met zorg uitgekozen, betrouwbaar netwerk van leveranciers.

Anodiseren

Uw aluminium producten van hardere oppervlaktelaag voorzien? Dit is geen enkel probleem en wij regelen het graag voor u.

Cleanroom verpakken

Verzinken / Chromateren

Warmtebehandeling

Verschillende warmte behandelingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld inzetharden en vacuümharden.